ClickCease

Wanneer kunt u onze spoedservice bereiken?

blogs

Soms wordt ons gevraagd wanneer iemand onze spoedservice kan bereiken. Het antwoord op deze vraag is heel simpel. U kunt ons alle dagen van de week en ieder uur van de dag bereiken als er sprake is van een spoedgeval, waarbij de hulp van een loodgieter noodzakelijk is. We spreken daarom ook wel van onze 24/7 spoedservice, omdat we 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar zijn als u onze hulp met spoed nodig hebt. Onze loodgieters zullen snel ter plaatse zijn om het probleem waar u last van heeft te verhelpen.

Spoedservice voor problemen die niet kunnen wachten

De contactgegevens hebben van een loodgieter in Hoofddorp die een spoedservice aanbiedt is enorm belangrijk. U kunt namelijk op ieder moment in huis te maken krijgen met een situatie waarbij de hulp van een loodgieter met spoed nodig is. Denk bijvoorbeeld aan een gesprongen waterleiding, een gaslekkage of een cv ketel die kapotgaat op een koude winterdag. Het zijn problemen die zo snel mogelijk moeten worden opgelost. Ieder uur dat u langer moet wachten op een oplossing zal leiden tot schade, gevaar en ongemak. Dit is de reden waarom onze spoedservice in Hoofddorp zo waardevol is.

Loodgieter voor spoedgevallen in de avonduren en weekenden

Wanneer u last heeft van één van de problemen die hierboven beschreven staan dan zal iedere loodgieter zich ervan bewust zijn dat er met spoed een oplossing moet worden gevonden. Een loodgietersbedrijf zal dan zo snel mogelijk een vakman uw kant opsturen. Dit wordt lastiger wanneer u in de avonduren of in het weekend met een dergelijk spoedgeval te maken krijgt. Niet alle loodgietersbedrijven zijn buiten de normale kantooruren bereikbaar. Onze spoedservice in Hoofddorp kunt u altijd bereiken. Zelfs in de avonduren, weekenden of op feestdagen zullen wij de telefoon opnemen en met spoed een loodgieter sturen om het probleem op te lossen.

Waarom kiest u voor ons?

Vloerlekkages
Leiding lekkages
Ontstoppingsdienst
Cv-ketel onderhoud

Lees ook eens:

Call Now Button