ClickCease

Full-service 24/7 loodgieter in Hoofddorp

Er zijn heel wat taken van een loodgieter te bedenken waarbij haast geboden is om deze op te lossen. Bijvoorbeeld een gesprongen waterleiding, een verwarming of cv-ketel die niet meer functioneert in de winter, een gootsteen die volledig verstopt zit wanneer u net die avond bezoek ging krijgen of een kelder die volgelopen is met water na een hevige regenbui. Het zijn allemaal voorbeelden van situaties waarbij u met spoed een loodgieter nodig hebt. In deze gevallen kunt u met ons contact opnemen de full-service 24/7 loodgieter in Hoofddorp. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en oproepbaar voor het uitvoeren van alle loodgieterswerkzaamheden.

Wacht niet te lang met het inschakelen van de 24/7 loodgieter

24/7 loodgieterIs er sprake van een spoedgeval? Dan komt een van onze loodgieter zo snel mogelijk naar u toe. Uw probleem wordt dan direct verholpen, zodat de schade niet groter wordt dan nodig is. Soms is er sprake van een tijdelijke oplossing en komen wij later terug om de klus vakkundig af te maken. Snelheid en efficiëntie zijn voor ons belangrijk, maar dit gaat ook zeker gepaard met het belang van goede kwaliteit. U hoeft na een vakkundig herstel niet bang te zijn dat het probleem binnen kortste keren terug keert. Voor klussen die geen haast hebben kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, ook dan helpen wij u graag!

24/7 Loodgieter de NVS, altijd voor u bereikbaar

Het grote voordeel van een 24/7 loodgieter is dat wij altijd bereikbaar zijn wanneer u een probleem in huis of aan een bedrijfspand heeft waarbij de hulp van een loodgieter vereist is. Dit kan in het weekend zijn of middernacht dat maakt niks uit. Wij verrichten alle werkzaamheden die u van een normale loodgieter gewend bent en hebben ook alle apparatuur paraat en expertise in huis voor het verrichten van deze werkzaamheden. Dit kan bijvoorbeeld het oplossen van verstoppingen zijn, stoppen van lekkages of problemen verhelpen met een cv ketel. Wij lossen het graag voor u op.

Indien u met spoed een 24/7 loodgieter nodig heeft, neem dan contact met ons op via de gegevens die vermeld staan op deze website.

Bel nu onze loodgieter

Onze diensten

Vloerlekkages
Leiding lekkages
Ontstoppingsdienst
Cv-ketel onderhoud

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren specialisten

Bent u opzoek naar een loodgieter die jarenlange ervaring heeft? Wij geven u vakkundig advies!

Beveiliging op maat

Bij ons kunt u terecht voor spoed en periodiek onderhoud / reparaties aan uw cv-ketel.

Verstopping

Last van een verstopping? Wij kunnen u verder helpen! 24/7 beschikbaar

Call Now Button