ClickCease

Installatiewerk in Hoofddorp uit laten voeren

Bent u van plan om binnenkort te beginnen aan een aan- of verbouw van uw woning? De kans is erg groot dat u in dit geval installatiewerk in Hoofddorp uit moet laten voeren. Onze loodgieters staan voor u klaar om u hierbij te helpen! Voorbeelden van installatiewerk wat wij voor u kunnen uitvoeren zijn de installatie van sanitaire voorzieningen in huis, het leggen van leidingen, het aansluiten van de afvoer, en het installeren van een nieuwe cv-ketel. Het is sterk aan te raden om dergelijk installatiewerk door een loodgieter uit te laten voeren. Complicaties die op kunnen treden als u dit niet doet zijn lekkages, verstoppingen en storingen in de cv-ketel. Dit voorkomt u vanzelfsprekend liever!

Schade door verkeerd uitgevoerd installatiewerk

Het komt regelmatig voor dat het installatiewerk niet op de juiste wijze uitgevoerd wordt. Denk bijvoorbeeld aan leidingstukken die niet goed op elkaar aansluiten, of sanitaire voorzieningen die niet goed op de afvoer worden aangesloten. Als gevolg hiervan kunnen er lekkages ontstaan, die vaak pas laat worden opgemerkt. De aansluiting tussen de afvoer en uw sanitair zit in veel gevallen immers achter een muurtje. Ook kan het voorkomen dat de cv-ketel niet goed aangesloten wordt, waardoor er al snel vervelende cv-ketelstoringen optreden.

Verschillende vormen van installatiewerk

Installatiewerk wat wij uitvoeren komt in verschillende vormen voor. Naast de uitvoering van het installatiewerk voorzien we u ook graag van advies vooraf. Denk bijvoorbeeld aan advies over de haalbaarheid van uw plannen. Is het mogelijk om sanitaire voorzieningen op de afvoer aan te sluiten? Kunt u het leidingwerk in huis op de gewenste manier uitbreiden? Waar wij twijfelen over de haalbaarheid van bepaalde vormen van installatiewerk, zullen we dit aangeven. We denken in dit geval graag met u mee over passende alternatieven.

Sanitair aanleggen

installatiewerkEr kunnen verschillende redenen zijn om sanitair aan te leggen. Het kan gaan om een nieuwbouw en ook om een verbouwing of renovatie. Het is belangrijk dat alle leidingen op de juiste plek komen te liggen. Het sanitair aanleggen is vaak een hele klus. Soms moet de riolering nog worden gelegd of verlegd. Het beste kunt u het sanitair aanleggen laten doen door een specialist. Een loodgieter weet precies wat hij moet doen. Hij heeft kennis van zaken en daarnaast ook ervaring. Hierdoor kan een loodgieter de klus snel en vakkundig afronden. Neem gerust contact op met uw vragen.

Goed installatiewerk

Het belangrijkste is natuurlijk dat de installatie op de juiste manier aangelegd wordt. U kunt er dan lang en goed van genieten. Het is belangrijk om alle watertoevoer en de afvoer ervan goed geregeld te hebben. Het kan voorkomen dat het sanitair gaat lekken. De schade is dan eigenlijk niet te overzien. Het is belangrijk om lekkages te voorkomen. Ze zorgen voor meer schade dan een goede installatie bij het begin eigenlijk kost. Doe het dus goed! Het is trouwens ook geen pretje om last te hebben van lekkages.

Een vakman: De loodgieter

Wilt u zeker weten dat alles goed gedaan wordt? Alles wordt op een professionele manier aangesloten? U wilt toch niet dat er warm water uit de koude kraan komt? Of dat het water niet goed wegstroomt en het gaat stinken in huis? Een loodgieter heeft al het juiste gereedschap en de kennis in huis om dit te voorkomen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor uw installatiewerk of voor passend advies!

Bel nu onze loodgieter

Onze diensten

Vloerlekkages
Leiding lekkages
Ontstoppingsdienst
Cv-ketel onderhoud

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren specialisten

Bent u opzoek naar een loodgieter die jarenlange ervaring heeft? Wij geven u vakkundig advies!

Beveiliging op maat

Bij ons kunt u terecht voor spoed en periodiek onderhoud / reparaties aan uw cv-ketel.

Verstopping

Last van een verstopping? Wij kunnen u verder helpen! 24/7 beschikbaar

Call Now Button