ClickCease

Loodgieter IJmuiden –
De NVS is uw loodgieter specialist!

✓ Een begrip in de regio!
✓ Ervaren specialisten
✓ Cv onderhoud en reparatie
✓ Lekkages en verstoppingen

Direct een loodgieter nodig? Neem contact op!

In omgeving IJmuiden kunt u o.a. bij ons terecht voor:

CV ketel onderhoud

Cv-ketel onderhoud

Er zijn weinig apparaten die we zo voor lief nemen als onze CV ketel. Vele koude maanden houdt het apparaat ons warm.

Buizen

Verstoppingen

Is uw riool of gootsteen verstopt? Hoort u geborrel en gepruttel als u de kraan aanzet of afvalwater doorspoelt?

Lekkage

Lekkages

Een lekkage kan schade aanbrengen aan uw huis en uw eigendommen. Het is verstandig om een lekkage zo snel mogelijk op te laten lossen.

Ervaren specialisten

Bent u opzoek naar een loodgieter die jarenlange ervaring heeft? Wij geven u vakkundig advies!

Cv onderhoud en reparatie

Bij ons kunt u terecht voor spoed en periodiek onderhoud / reparaties aan uw cv-ketel.

Verstopping

Last van een verstopping? Wij kunnen u verder helpen! 24/7 beschikbaar

Onze diensten

 • Afvoer aanleggen
 • Afvoer ontstopping
 • Cv-ketel reparatie & onderhoud
 • Gaslekkage
 • Gootsteenontstopping
 • Installatiewerkzaamheden
 • Leidingwerk
 • Lekdetectie
 • Lekkende kraan
 • Ontstoppen doucheputje
 • Rioolinspectie
 • WC ontstoppen

Loodgieter uit IJmuiden komt u te hulp

Wist u dat een loodgieter uit IJmuiden meer klussen doet dan enkel het aanleggen van leidingen? Wanneer we denken aan een loodgieter uit IJmuiden, of uit welke stad dan ook, dan denken we onwillekeurig al snel aan iemand met een witte jas aan, een waterpomptang in zijn hand en met zijn hoofd in een keukenkastje onder het aanrecht. Maar klopt dat eigenlijk wel? We beschrijven enkele werkzaamheden die een loodgieter zoal uitvoert!

Wat doet een loodgieter precies?

Een loodgieter legt inderdaad vooral leidingen aan. Waterleidingen voor naar de keuken of de badkamer, afvoeren van de wasbak, de vaatwasser en het toilet naar het riool, en ga zo maar door. Maar dat is lang niet het enige wat een loodgieter doet! Denkt u bijvoorbeeld ook maar aan het aftappen van buitenkranen, of, wanneer dat te laat of helemaal niet gebeurd is, het vervangen van waterleidingen die door bevriezing zijn gebarsten. Of wat dacht u van het werken met gasleidingen? Gas is levensgevaarlijk en daarom is het aan te raden om een specialistische en ervaren loodgieter uit IJmuiden te laten komen. Een loodgieter kan bijvoorbeeld de gasleiding naar een cv-ketel leggen of het gasfornuis naar de andere kant van de keuken verplaatsen.

Loodgieter uit IJmuiden is snel ter plaatse

Mocht u overwegen om een loodgieter uit IJmuiden in te schakelen, dan is dat zeer verstandig. Een loodgieter uit de buurt bespaart namelijk veel tijd. De loodgieter kan veelal de klus even tussendoor doen waardoor u niet lang hoeft te wachten tot de loodgieter eindelijk beschikbaar is en tijd heeft om uw klus tot een goed einde te brengen. Maar dat is niet het enige! Een loodgieter uit de buurt bespaart namelijk ook nogal wat reiskosten. Dat is wel zo prettig. Bovendien kunt u de loodgieter dan meer als ‘vaste’ loodgieter beschouwen en toekomstige klussen ook makkelijker door de loodgieter laten uitvoeren. Wanneer de loodgieter niet uit de buurt komt, gaat dat veelal toch wat lastiger dan wanneer de loodgieter wel uit de buurt komt.

Call Now Button