ClickCease

Veelgestelde vragen

Onze loodgieters in Hoofddorp kunnen u helpen met installatie-, onderhouds- en reparatieklussen in en rondom uw woning. Deze klussen worden aan verschillende loodgieterselementen uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan de leidingen binnen uw woning, de kraan die aan de buitenzijde van uw muur geplaatst moet worden, enzovoorts. Andere klussen die we uitvoeren zijn het aansluiten van sanitaire voorzieningen, het installeren van een nieuwe cv-ketel en het oplossen van lekkages en verstoppingen. Wanneer u klussen met spoed uit wilt laten voeren, kunt u op de hulp van onze spoedloodgieter rekenen. De spoedloodgieter in Hoofddorp staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Wanneer u een verstopping in huis heeft, zal dit een nare stank veroorzaken. Ook is het steeds minder makkelijk om de sanitaire voorzieningen in huis te gebruiken. Bij een (beginnende) verstopping kunt u een vloeibaar ontstoppingsmiddel gebruiken om de verstopping op te lossen. Dit middel kunt u bij vrijwel iedere super- en bouwmarkt kopen. Mocht het ontstoppingsmiddel niet voldoende effect hebben, dan kunt u onze loodgieters in Hoofddorp inschakelen. Zij kunnen de afvoer onder een hoge druk doorspuiten, om de verstopping voor u te verhelpen. Onze spoedloodgieter staat 24 uur per dag voor u klaar.

Er zijn verschillende loodgietersklussen te bedenken, die u het liefst dezelfde dag nog door ons uit laat voeren. Denk bijvoorbeeld aan het oplossen van een verstopping in de afvoer, een lekkage rond leidingen, een storing in de cv-ketel, enzovoorts. U kunt in zo’n geval altijd eerst proberen deze zelf op te lossen. Mocht dit geen effect hebben, dan kunt u onze 24/7 spoedservice inschakelen. Onze spoedloodgieter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar, om hulp te bieden bij uiteenlopende klussen. Vaak staan we binnen een half uur bij u op de stoep om u een oplossing te bieden.

Onze loodgieters raden woningbezitters aan om hun cv-ketel in ieder geval eens per twee jaar te laten controleren. Onderdelen van de cv-ketel kunnen versleten zijn, waardoor deze storingen in de cv-ketel kunnen veroorzaken. Ook kan de druk op de cv-ketel te laag zijn, waardoor de centrale verwarming in huis niet goed werkt. Onze loodgieters in Hoofddorp helpen u bij het bijvullen van de cv-ketel en het ontluchten van de radiatoren in uw woning. Mocht u toch te maken krijgen met een storing, dan kunt u onze 24/7 spoedservice inschakelen voor het verhelpen hiervan.

Eens in de zoveel jaar zult u de cv-ketel binnen uw woning willen laten vervangen. Dit kan noodzakelijk geworden zijn door schade aan de cv-ketel, maar bijvoorbeeld ook omdat u uw energiekosten terug wilt dringen. Bij de aanschaf van een nieuwe ketel kunt u voor een standaardmodel combiketel kiezen, een hr-ketel, of zelfs een hr+-ketel. “HR” staat voor “hoog rendement”, wat betekent dat de hr-ketel weinig energie nodig heeft om uw woning te verwarmen. Of het verschil in prijs tussen een hr-ketel en een hr+-ketel het overwegen waard is, hangt van verschillende factoren af. Onze loodgieters in Hoofddorp adviseren u hier graag over.

Hoewel onze loodgieters in Hoofddorp gevestigd zijn, betekent dit niet dat wij alleen in wijken als Boseilanden, Floriande, Bornholm, Graan voor Visch, Overbos, Pax, Toolenburg en Weberbuurt werken. Ook in andere plekken rondom Hoofddorp kunt u op de hulp van onze loodgieters en 24/7 spoedservice rekenen. Houd er wel rekening mee, dat het iets langer kan duren, alvorens de 24/7 spoedloodgieter bij u arriveert als u buiten Hoofddorp woont. Plaatsen waar wij mensen helpen bij het uitvoeren van loodgietersproblemen in en rondom woningen zijn onder meer Aalsmeer, Badhoevedorp, Heemskerk, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, IJmuiden en Lisse.

Een lekkage kan voor een buitengewoon vervelende waterschade aan elementen van uw woning zorgen. Denk aan schimmelplekken die op uw muren en plafonds kunnen ontstaan. Of wat te denken van houtrot in uw houten vloer of dakconstructie? Om een dergelijke waterschade te voorkomen, is een snelle manier van handelen bij een lekkage essentieel. U kunt eerst zelf proberen het lek te dichten door hier bijvoorbeeld een doek omheen te binden. In de tussentijd kunt u onze loodgieters in Hoofddorp inschakelen om voor een structurele oplossing te zorgen. Vaak betekent dit dat de kapotte leiding vervangen moet worden.

De termen “installatiebedrijf” en “loodgietersbedrijf” zijn termen die veelal door elkaar worden gebruikt. Dit maakt dat onze loodgieters in Hoofddorp zowel onderdeel zijn van een installatie-, als van een loodgietersbedrijf. Wij helpen u namelijk niet alleen bij het leggen van leidingen, of het aansluiten van sanitaire voorzieningen. Ook voor de installatie van een cv-ketel kunt u op onze hulp rekenen. Nadat de installatie van uw cv-ketel voltooid is, kunt u op onze hulp blijven rekenen voor het onderhouden van de cv-ketel. Het is raadzaam om dat onderhoud zeker eens per twee jaar uit te laten voeren.

Bel nu onze loodgieter

Onze diensten

Vloerlekkages
Leiding lekkages
Ontstoppingsdienst
Cv-ketel onderhoud

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren specialisten

Bent u opzoek naar een loodgieter die jarenlange ervaring heeft? Wij geven u vakkundig advies!

Beveiliging op maat

Bij ons kunt u terecht voor spoed en periodiek onderhoud / reparaties aan uw cv-ketel.

Verstopping

Last van een verstopping? Wij kunnen u verder helpen! 24/7 beschikbaar

Call Now Button