ClickCease

Bij een verstopping staat loodgieter de NVS paraat

Is uw riool of gootsteen verstopt? Hoort u geborrel en gepruttel als u de kraan aanzet of afvalwater doorspoelt? De erkende loodgieter in Hoofddorp lost het probleem snel, vakkundig en voordelig op. Wij ontstoppen uw riool, afvoerleiding of regenpijp binnen een handomdraai. Zo kunt u weer snel van uw gootsteen of douche gebruik maken. Een verstopping in Hoofddorp kan op elk moment optreden en tot waterschade leiden. Wij van loodgieter de NVS beschikken over een 24-uurs service en staan dag en nacht paraat als een situatie ernstig is en om direct ontstoppen vraagt.

Een verstopping in Hoofddorp snel opsporen en vakkundig verhelpen

BuizenHet ontstoppen van het riool of een verstopte keukenafvoer of doucheputje is een klus voor specialisten. Ga niet zelf met chemische middelen aan de gang, dat kan de schade mogelijk verergeren. Schakel bij een verstopping een betrouwbare vakman in, zoals de loodgieter in Hoofddorp. Wij beschikken over de kennis, ervaring en beste materialen om de verstopping op te sporen en te verhelpen.

De gecertificeerde loodgieter helpt zowel particulieren als bedrijven bij een verstopping. Wij staan snel op de stoep als er sprake is van een lekkage aan een leiding of een overlopende gootsteen of douchebak. Wij ontstoppen het probleempunt en zorgen ervoor dat uw afvoer weer naar behoren werkt. Aarzel niet als u een verstoppingsprobleem hebt, maar bel direct dé loodgieter in Hoofddorp die tevens op afspraak beschikbaar is voor een periodieke controle of doorspoelbeurt van uw leidingen.

Nare lucht bij een rioolverstopping verhelpen

Als gevolg van een rioolverstopping, kan er een nare rioollucht in huis hangen. Uw woning door laten tochten is in zo’n geval vaak niet voldoende om de lucht te doen laten verdwijnen. Ook zal het door een rioolverstopping steeds langer duren voordat het water in de afvoer stroomt. Zeker bij een rioolverstopping onder uw toilet of douche is dit erg vervelend. De douchebak zal al snel overstromen, waardoor u steeds minder lang kunt douchen. Een rioolverstopping is het gevolg van haren, een overmatig gebruik van toiletpapier en ander restafval. Dit restafval blijft op de bodem van de afvoer liggen. Eenmaal op de bodem van de afvoer, kan het niet meer worden meegevoerd. Zo vormt dit het begin van een verstopping!

Hulp bij een rioolverstopping

Voor het oplossen van een rioolverstopping kunt u onze loodgieter inschakelen. Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen om de afvoer te ontstoppen. Zo kunnen we de afvoer onder een hoge druk doorspuiten. Ook kunnen we proppen restafval met een haakje uit de afvoer trekken.

Water in de gootsteen stroomt niet meer weg, wat nu?

verstopping gootsteenDoor een gootsteenverstopping zal het water steeds minder makkelijk wegstromen. In het ergste geval stroomt het water zelfs helemaal niet meer weg! U kunt de gootsteen in zo’n geval niet meer gebruiken. Een gootsteenverstopping is doorgaans het gevolg van etensresten die in de afvoer terechtgekomen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het afspoelen van de borden, waarbij etensresten in de afvoer stormen. Eenmaal in de afvoer kan het restafval niet meer worden meegevoerd naar de centrale riolering. Hiermee is een beginnende gootsteenverstopping al snel ontstaan.

 

Gootsteenverstopping laten oplossen

Een gootsteenverstopping oplossen kunt u aan onze loodgieters overlaten. Onze loodgieters kunnen de afvoer onder uw gootsteen doorspuiten. Het doorspuiten van de afvoer gebeurt onder zo’n hoge druk, dat verstoppingen letterlijk voor u worden opgelost.

Hulp bij een badkamerverstopping in huis

Een badkamerverstopping kan in verschillende vormen voorkomen. Denk aan een wc-verstopping, een afvoerverstopping bij de douche, of een gootsteenverstopping. Van welk type badkamerverstopping heeft u last? Een badkamerverstopping is vaak het gevolg van haren, die in de afvoer terechtkomen. Eenmaal op de bodem van de afvoer kan dit restafval niet meer worden meegevoerd. Hiermee vormen de haren het begin van een verstopping.

Afvoer laten doorspuiten bij een badkamerverstopping

Onze loodgieters kunnen een badkamerverstopping voor u oplossen. Wij kunnen de afvoer doorspuiten, of een klein haakje gebruiken. Met een haakje is het mogelijk om grote proppen restafval uit de afvoer in de badkamer te trekken.

WC-verstopping in de badkamer oplossen

Een wc-verstopping heeft de nare eigenschap, dat het een vervelende rioollucht veroorzaakt. Dit valt te verklaren door het feit, dat uw uitwerpselen steeds minder makkelijk kunnen worden afgevoerd. Deze zullen zodoende in de afvoer onder uw wc blijven hangen. Een wc-verstopping wordt vaak veroorzaakt door een overmatig gebruik van toiletpapier. De grote proppen toiletpapier zorgen dat de afvoer gedeeltelijk dicht komt te zitten.

Wat te doen bij een wc-verstopping?

Een wc-verstopping kunt u door onze loodgieters laten oplossen. Wij kunnen de afvoer bijvoorbeeld onder een hoge druk doorspuiten. Hierbij wordt het restafval meegevoerd naar de centrale riolering.

Ontstoppingsdienst inschakelen bij verstoppingen

Een verstopping is erg lastig zelf op te lossen. Vaak werken de chemische ontstoppingsmiddelen uit de supermarkt niet goed genoeg. In zo’n geval kunt u op onze ontstoppingsdienst rekenen voor hulp! Wij kunnen de afvoer onder een hoge druk doorspuiten. Hierbij worden verstoppingen letterlijk voor u opgelost. Ook hebben wij de beschikking over een klein haakje en vegertje om de afvoer te reinigen.

Preventieve hulp van de ontstoppingsdienst

Het is verstandig om onze ontstoppingsdienst zeker eens per twee jaar in te schakelen voor preventieve hulp. Wij kunnen de afvoer voor u doorspuiten, om beginnende verstoppingen voor u op te lossen.

Bel nu onze loodgieter

Onze diensten

Vloerlekkages
Leiding lekkages
Ontstoppingsdienst
Cv-ketel onderhoud

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren specialisten

Bent u opzoek naar een loodgieter die jarenlange ervaring heeft? Wij geven u vakkundig advies!

Beveiliging op maat

Bij ons kunt u terecht voor spoed en periodiek onderhoud / reparaties aan uw cv-ketel.

Verstopping

Last van een verstopping? Wij kunnen u verder helpen! 24/7 beschikbaar

Call Now Button