ClickCease

Over ons

Loodgietersbedrijf De NVS (De Nederlandse Verwarming Service) is al enige jaren uw installatiebedrijf in de omgeving van Hoofddorp. Wij hebben ruime ervaring in het verhelpen van verschillende problemen, zoals cv-ketel storingen, verstoppingen en lekkages. Naast het verhelpen van deze loodgietersproblemen staat De NVS bekend om zijn 24/7 spoedservice. Wij zijn een flexibel bedrijf dat wekelijks meerdere spoedklussen oplost. Als loodgietersbedrijf in de regio van Hoofddorp werken wij voor zowel particulieren als bedrijven. Wij werken voornamelijk in de regio Hoofddorp, Aalsmeer, Badhoevedorp, Heemskerk, Heemstede, Hillegom, Nieuw-Vennep, IJmuiden en Lisse.

Service staat centraal

Goede service en onderhoud vinden wij als installatiebedrijf erg belangrijk. Onze medewerkers zijn hiervoor uitstekend opgeleid en hebben daarnaast de nodige ervaring. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf die zich altijd aan de afspraken zal houden. Vooraf communiceren wij duidelijk met u wat het probleem is, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De NVS kan u met alle dagelijkse problemen van dienst zijn!

Spoed? Wij staan klaar!

De NVS staat bekend om zijn spoedservice, waardoor storingen vaak dezelfde dag nog vakkundig worden opgelost. Heeft u een probleem, dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe voor een spoedreparatie. U kunt altijd met onze loodgieter overleggen wat de beste oplossing is voor uw probleem, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Heeft u een probleem dat geen spoed is? Ook dan komen wij graag bij u langs, dit kan vaak dezelfde week nog. Neem direct contact met ons op als u een loodgietersprobleem heeft!

Bel nu onze loodgieter

Onze diensten

Vloerlekkages
Leiding lekkages
Ontstoppingsdienst
Cv-ketel onderhoud

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren specialisten

Bent u opzoek naar een loodgieter die jarenlange ervaring heeft? Wij geven u vakkundig advies!

Beveiliging op maat

Bij ons kunt u terecht voor spoed en periodiek onderhoud / reparaties aan uw cv-ketel.

Verstopping

Last van een verstopping? Wij kunnen u verder helpen! 24/7 beschikbaar

Call Now Button