ClickCease

Cv-ketel onderhoud/reparatie in Hoofddorp

Er zijn weinig apparaten die we zo voor lief nemen als onze cv-ketel. Vele koude maanden houdt het apparaat ons warm, maar meestal merken we het pas als er problemen optreden. Dan kan het plotseling onaangenaam koud worden. Dat zijn geen prettige situaties, zeker niet wanneer ze zich hartje winter voordoen. Gelukkig is veel leed te voorkomen. Maak daarom gebruik van de loodgieter in Hoofddorp, voor het uitvoeren van cv-ketel onderhoud en reparatie!

Het belang van regelmatig cv-ketel onderhoud

CV ketel onderhoudMisschien klinkt het u als een verkooppraatje in de oren, maar regelmatig cv onderhoud is zeker geen overbodige luxe. Bedenkt u zich maar eens hoeveel uren uw centrale verwarmingsinstallatie op jaarbasis draait! Als u alles bij elkaar optelt is dat heel wat. De vele losse onderdelen, die allemaal moeten samenwerken, zijn onderhevig aan slijtage. Tijdige controle en reparatie voorkomt een hoop ellende. En dat niet alleen: wist u dat regelmatig cv onderhoud een positief effect heeft op uw energierekening? Een cv-ketel die jaarlijks wordt onderhouden werkt namelijk energiezuiniger, en is daarom vriendelijk voor het milieu. Het beste advies dat wij u kunnen geven, is om jaarlijks een afspraak te maken voor cv onderhoud. Onze deskundige monteurs komen overal in de regio Hoofddorp bij u langs, controleren en reinigen uw ketel, en voeren eventueel reparatie uit van versleten of defecte onderdelen. Zo kan uw cv-installatie gegarandeerd weer een jaar lang mee!

Een cv-ketel installatie laten uitvoeren

Een cv-ketel installatie uitvoeren is geen eenvoudige klus. Het is zodoende verstandig om hier een specialist voor in te schakelen! Die specialist vindt u in de persoon van onze loodgieter. Onze loodgieter geeft u vooraf advies over de mogelijkheden die u heeft. Wanneer u een geschikte cv-ketel gevonden heeft, zorgen we direct voor de installatie hiervan. Het op een vakkundige wijze uitvoeren van een cv-ketel installatie is essentieel. Wanneer de cv-ketel bijvoorbeeld niet goed op de leidingen aangesloten wordt, kan dit voor lekkages zorgen. Deze lekkages veroorzaken een nare waterschade, die vaak lastig te herstellen is!

Verschillende soorten cv-ketels

Cv-ketels worden tegenwoordig in verschillende soorten aangeboden. Denk aan een traditionele, losse cv-ketel, een combiketel, een hr-ketel, enzovoorts. Onze loodgieter biedt u graag inzicht in de verschillen tussen deze cv-ketels.

Cv-ketel reparatie laten uitvoeren bij een kapotte cv-ketel

CV-ketelWanneer u te maken heeft met een kapotte cv-ketel, staat onze loodgieter voor u klaar. Wij kunnen een cv-ketel reparatie voor u uitvoeren, om de cv-ketel weer als vanouds te laten werken. Voor het uitvoeren van een cv-ketel reparatie kunt u op onze spoedloodgieter rekenen. Zo hoeft u nooit lang zonder werkende cv-ketel te zitten! Vaak is het bij het uitvoeren van een cv-ketel reparatie voldoende om versleten onderdelen te vervangen.

Met spoed een cv-ketel reparatie uitvoeren

Onze spoedloodgieter staat 24-uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om hulp te bieden. Zo kunt u ook op de late avond en zelfs in het weekend op onze hulp rekenen. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om voor een passende cv-ketelreparatie te zorgen.

Storingen in de cv-ketel laten oplossen

CV ketelEen cv-ketel storing vormt voor veel mensen een grote ergernis. U moet er immers niet aan denken, dat u een lange tijd zonder cv-ketel komt te zitten. Storingen in de cv-ketel zijn vaak het gevolg van achterstallig onderhoud aan de cv-ketel. Denk bijvoorbeeld aan versleten onderdelen in uw installatie. Ook stofhopen tussen de onderdelen van uw cv-ketel kunnen storingen veroorzaken.

Zelf storingen in de cv-ketel verhelpen

cv-ketel storingen kunt u in sommige gevallen zelf verhelpen. In de handleiding van uw cv-ketel vindt u hoe u deze kunt resetten. Het resetten van de cv-ketel kan voldoende zijn om een storing op te lossen.

Uw cv-ketel vervangen met onze hulp

Heeft u regelmatig met storingen in uw cv-ketel te maken? Of wilt u een energiezuinigere cv-ketel? In dat geval kan uw cv-ketel vervangen de oplossing voor u zijn! Onze loodgieter helpt u hier graag bij. Wij halen uw oude cv-installatie los en vervangen deze direct voor een nieuwe cv-ketel.

Advies bij een cv-ketel vervangen

Veel consumenten vinden het lastig om een nieuwe cv-ketel uit te zoeken. Wij helpen u hier graag bij! Onze loodgieter geeft u voorafgaand aan het vervangen van de cv-ketel een duidelijk overzicht van de mogelijkheden die u heeft. Kiest u voor een losse cv-ketel, of gaat u voor een combiketel?

Radiatorinstallatie bij uitbouw van uw woning

Bij een uitbouw van uw woning kunt u bijna niet aan de installatie van radiatoren ontkomen. U wilt de verwarming immers ook in het nieuwe deel van uw woning kunnen gebruiken. Het uitvoeren van een radiatorinstallatie moet op een vakkundige wijze gebeuren. Wanneer er bijvoorbeeld speling tussen de radiator en waterleidingen ontstaat, kan dit tot lekkages leiden. Deze lekkages veroorzaken op hun beurt een nare waterschade aan uw woning.

Verschillende soorten radiatoren

U kunt uw woning tegenwoordig op verschillende manieren verwarmen. Naast de traditionele radiatoren kunt u bijvoorbeeld ook voor designradiatoren kiezen. Of wat te denken van het gebruik van vloerverwarming? Welke verwarmingsvorm voor u het meest interessant is, hangt van verschillende aspecten af. Onze loodgieters adviseren u hier graag over.

Bel nu onze loodgieter

Onze diensten

Vloerlekkages
Leiding lekkages
Ontstoppingsdienst
Cv-ketel onderhoud

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren specialisten

Bent u opzoek naar een loodgieter die jarenlange ervaring heeft? Wij geven u vakkundig advies!

Beveiliging op maat

Bij ons kunt u terecht voor spoed en periodiek onderhoud / reparaties aan uw cv-ketel.

Verstopping

Last van een verstopping? Wij kunnen u verder helpen! 24/7 beschikbaar

Call Now Button