ClickCease

Lekkages in Hoofddorp laten verhelpen

In het geval dat u te maken krijgt met lekkages in Hoofddorp, is het van groot belang dat u deze lekkages zo snel mogelijk laat verhelpen. Lekkages kunnen voor een blijvende waterschade aan uw woning zorgen. Denk bijvoorbeeld aan houtrot in een houten vloer, of schimmelplekken op uw muren en plafond. Het kost vaak al snel een paar maanden om de gevolgen van lekkages in huis te verhelpen. Het vocht zal namelijk eerst uit uw woning moeten trekken, voordat de schade hersteld kan worden. Daarbij is het de vraag of het herstel van de schade blijvend is, of dat u dit op een later moment opnieuw moet doen. Reden genoeg om lekkages te voorkomen!

Het ontstaan van lekkages in huis

Lekkage in huisLekkages kunnen op verschillende plekken in huis ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage rond leidingen, of een lekkage bij de afvoer. De bron van een lekkage is zodoende sterk uiteenlopend!

Voorkom lekkages in huis

U kunt de kans op lekkages in huis minimaliseren door regelmatig onderhoud aan loodgieterselementen uit te laten voeren. Onze loodgieter kan uw leidingen en afvoer controleren op beginnende lekkages. Mocht er inderdaad sprake blijken te zijn van een lekkage, dan kan een loodgieter direct voor een passende oplossing zorgen om erger te voorkomen. Des te sneller een lekkage door een loodgieter opgemerkt wordt, des te kleiner is logischerwijs de kans op een blijvende waterschade aan uw woning.

Wat moet ik doen bij vloerlekkages?

Vloerlekkages zijn vaak het gevolg van lekkende leidingen onder uw vloer. Denk bijvoorbeeld aan de leidingen van uw vloerverwarming. Om houtrot in uw houten vloer te voorkomen, kunt u onze loodgieters inschakelen. Wij sporen de bron van de vloerlekkage voor u op, zonder veel hak- en breekwerk uit te voeren. Wanneer de bron van de lekkage gevonden is, zullen we de lekkage direct voor u oplossen. Zo kan een ernstige waterschade aan uw vloer of muren voorkomen worden.

Leiding reparatie

Leiding reparatie

Oplossing voor vervelende leidinglekkages

Leidinglekkages kunnen overal in uw woning ontstaan. Denk aan de leidingen tussen muren, leidingen in de badkamer en leidingen onder uw vloer. Bij een leidinglekkage is een snel manier van handelen gewenst. Zo gaat u een ernstige waterschade aan uw woning tegen! Bij waterschade kunt u onder meer denken aan schimmel- en zwamvorming en houtrot. Onze loodgieters sporen de bron van de leidinglekkages op en zorgen direct voor een oplossing. De kans op waterschade wordt zo aanzienlijk kleiner!

 

Plafondlekkage

Lekkage in plafond

Lekkages in het plafond opsporen en verhelpen

Lekkages die in uw plafond ontstaan zijn, kunnen het gevolg zijn van een leiding lekkage. Bovenal is het belangrijk om een plafondlekkage zo snel mogelijk op te laten lossen. Als gevolg van de plafondlekkage kan er zwam- en schimmelvorming aan uw plafond ontstaan. Het kost vaak enkele weken voordat deze waterschade volledig hersteld is. Onze loodgieters sporen de bron van de lekkage op. Wanneer de bron gevonden is, zullen onze loodgieters direct voor een oplossing zorgen.

Nare lucht als gevolg van rioollekkages in huis

Wanneer u een nare lucht in huis ruikt, kan dit het gevolg zijn van rioollekkages. Rioollekkages zijn bijvoorbeeld het gevolg van boorwerkzaamheden of een verkeerde manier van aansluiten. Als er speling tussen uw sanitair en het rioolleiding zit, kan er water uit deze leidingen sijpelen. Dit water trekt in uw woning en veroorzaakt vervolgens waterschade. Laat deze rioollekkages daarom zo snel mogelijk door onze loodgieters oplossen.

Waterlekkages in huis? Onze loodgieters helpen!

Bij waterlekkages in huis is een snelle manier van handelen essentieel. Door de waterlekkages zo snel mogelijk op te laten lossen voorkomt u dat er waterschade ontstaat. Waterschade komt voor in de vorm van zwam- of schimmelvorming en houtrot. U kunt een waterlekkage door onze loodgieters laten verhelpen. Wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring om de bron van een waterlekkage snel te achterhalen en aan te pakken.

Kraanlekkages laten verhelpen door een loodgieter

KraanlekkageHeeft u last van een lekkende kraan in huis? Een kraanlekkage kan voor een vervelende waterschade aan uw keuken zorgen. In het bijzonder wanneer u een houten keuken heeft! Het uit de kraan gelekte water kan in dit hout trekken en houtrot veroorzaken. Daarbij geeft een lekkende kraan een vervelend getik. Een kraanlekkage kunt u door onze professionele en vakkundige loodgieter laten oplossen.

Bel nu onze loodgieter

Onze diensten

Vloerlekkages
Leiding lekkages
Ontstoppingsdienst
Cv-ketel onderhoud

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren specialisten

Bent u opzoek naar een loodgieter die jarenlange ervaring heeft? Wij geven u vakkundig advies!

Beveiliging op maat

Bij ons kunt u terecht voor spoed en periodiek onderhoud / reparaties aan uw cv-ketel.

Verstopping

Last van een verstopping? Wij kunnen u verder helpen! 24/7 beschikbaar

Call Now Button