ClickCease

Waarom een Nefit ketel installeren?

CV ketel onderhoud
blogs

Van alle bekende en betrouwbare merken cv ketels is het merk Nefit in Nederland het bekendst. Deze ketels zijn enorm betrouwbaar en zijn van hoge kwaliteit. Ook de prijs is zeer goed voor de kwaliteit die u ontvangt. Deze eigenschappen zijn de voornaamste redenen om te kiezen voor het installeren van een Nefit ketel wanneer het tijd is om de oude cv ketel te vervangen. Het komt dan ook niet als een verrassing dat veel installateurs ervoor kiezen om uitsluitend cv ketels van Nefit te installeren. Immers weten zij dat met dit merk de klant altijd tevreden zal zijn met het geleverde werk. De cv ketels van Nefit zijn in drie verschillende modellen verkrijgbaar.

Baseline

De baseline modellen van Nefit zijn cv ketels die het laagst geprijsd zijn. Qua betrouwbaarheid hoeft u zeker niet in te leveren bij deze modellen. Wel hebben deze iets minder vermogen dan de overige modellen.

Proline

De Proline cv ketels zijn een stapje hoger dan de Baseline modellen. Deze ketels leveren meer vermogen en daardoor is het geen enkel probleem om een groot formaat huis hiermee te verwarmen.

Trendline

Trendline ketels van Nefit behoren tot de meest krachtige cv ketels die verkrijgbaar zijn en zorgen ervoor dat er zonder problemen tegelijkertijd op meerdere plekken in huis warm water gebruikt kan worden terwijl ook de centrale verwarming aanstaat.

Toplinecv ketel compri_crop

Wanneer u zichzelf echt nergens zorgen om wilt maken en voluit warm water en de verwarming wilt gebruiken dan is de Nefit Topline cv ketel de juiste keuze voor u. Hiermee kan een compleet bedrijfspand probleemloos verwarmd worden.

Waarom kiest u voor ons?

Vloerlekkages
Leiding lekkages
Ontstoppingsdienst
Cv-ketel onderhoud

Lees ook eens:

Call Now Button