ClickCease

Voorkom het verstoppen van het riool

blogs

Een verstopping kan om wat voor reden dan ook ontstaan. Vaak gaat het om een ophoping van vet en andere vuiligheid. De oorzaak is dan niet direct aan te wijzen, aangezien de verstopping dan is ontstaan door de jarenlange ophoping van vuil. Soms is die oorzaak echter wel aan te wijzen, bijvoorbeeld doordat er al dan niet per ongeluk iets is doorgespoeld. We geven hieronder enkele tips om de verstopping zo snel mogelijk te verhelpen.

Denk logisch na

Allereerst is het zaak om niet meteen te grijpen naar allerhande ontstoppingsmiddelen. Chemische middelen beloven vaak van alles, maar kunnen ook niet elke verstopping oplossen. Wanneer er per ongeluk een washand is doorgespoeld, zal een chemisch middel weinig uithalen. Die washand zal dan toch echt weer uit de afvoer gehaald moeten worden. Door met chemische middelen aan de slag te gaan, zal de verstopping wellicht alleen maar erger worden, waardoor u nog verder van huis bent.

Loodgieters

Loodgieters helpen u met tal van klussen in en rondom de woning. Zo kan een loodgieter uiteraard – vrijwel – alles wat betrekking heeft op leidingen voor u uitvoeren. Daarnaast onderhoudt een loodgieter de CV ketel, werkt hij met gasleidingen en kan een loodgieter dus ook verstoppingen verhelpen.

Waarom kiest u voor ons?

Vloerlekkages
Leiding lekkages
Ontstoppingsdienst
Cv-ketel onderhoud

Lees ook eens:

Call Now Button