ClickCease

Vind snel een betrouwbare loodgieter bij u in de buurt!

blogs

Niet iedereen die zichzelf loodgieter noemt, is een vakman. En niet iedere loodgieter heeft ervaring in alle klussen. Om precies die loodgieter te vinden die u nodig heeft, helpen wij u op weg!

In een paar stappen naar een professionele, vertrouwde loodgieter

Een loodgieter heeft u meestal snel nodig. Tip 1 is dan ook: zoek naar een loodgietersbedrijf bij u in de buurt. Heeft u iemand gevonden, dan is de eerste vraag: kan deze man of vrouw mijn probleem oplossen? Dit kunt u rechtstreeks vragen, maar u kunt ook informeren bij familie, vrienden en buren. Vervolgens zijn er een aantal zaken die u vertellen of u met een bonafide bedrijf te maken heeft. Heeft de loodgieter een officieel adres, telefoonnummer, email en eventueel website? Is hij lid van een branchevereniging zoals UNETO-VNI of VLOK? En kan hij dit
aantonen? Als u besluit in zee te gaan met een loodgieter is het belangrijk van te voren een prijsopgave te laten maken. In deze offerte kunt u ook het volgende laten opnemen: hoe lang duren de werkzaamheden, wie is verantwoordelijk voor mogelijke schade en wat zijn de garantievoorwaarden.
Een deugdelijke loodgieter is open en transparant over alles wat hij doet!

Waarom kiest u voor ons?

Vloerlekkages
Leiding lekkages
Ontstoppingsdienst
Cv-ketel onderhoud

Lees ook eens:

Call Now Button