ClickCease

Sanitair aanleggen in nieuwe badkamer

Sanitair aanleggen in Hoofddorp
blogs

Wanneer u momenteel bezig bent met het bouwen van een nieuwe woning, of het aanbouwen van extra ruimte aan uw huidige woning, zult u wellicht nieuw sanitair willen laten aanleggen. Neem bijvoorbeeld een extra toilet op uw benedenverdieping, of kies voor een uitgebreide badkamer naast uw slaapkamers. Een loodgieter kan u helpen bij het aanleggen van sanitair in uw nieuwe badkamer, zodat u de kans op complicaties als lekkages en verstoppingen minimaliseert. Ook wanneer u al een badkamer heeft en deze wenst te veranderen, staat een loodgieter u graag bij. Voor welk model sanitair kiest u in uw nieuwe badkamer?

Leidingen en afvoer aanleggen

Sanitair aanleggen in HoofddorpBij een geheel nieuwe ruimte, is het allereerst noodzakelijk om de benodigde leidingen en afvoer aan te leggen. Een loodgieter heeft doorgaans een ruime expertise in dit type werkzaamheden, waardoor het aanleggen van leidingen snel en vakkundig voor u kan worden uitgevoerd. Vervolgens kijkt een loodgieter of uw eigen plan haalbaar is in de badkamer. Het is bijvoorbeeld niet altijd mogelijk om uw toilet overal te plaatsen, als de leidingen en afvoer al gelegd zijn. Mocht uw plan niet haalbaar blijken te zijn, dan zal een loodgieter samen met u naar passende alternatieven zoeken.

Tot slot is het vanzelfsprekend zaak om het nieuwe sanitair op de leidingen en afvoer aan te sluiten in de badkamer. Het is belangrijk dat u dit door een vakman laat doen, om lekkages en bijbehorende waterschade rond de leidingen en afvoer te vermijden in een later stadium.

Waarom kiest u voor ons?

Vloerlekkages
Leiding lekkages
Ontstoppingsdienst
Cv-ketel onderhoud

Lees ook eens:

Call Now Button