ClickCease

Niet te missen lekkages

lekkage
blogs

lekkageDe meeste lekkages zijn gelukkig eenvoudig te vinden. Daar hoeft geen lekdetectiebedrijf of loodgieter aan te pas te komen. In andere gevallen is het lastiger om een lekkage te vinden. Dat kan bijvoorbeeld zo zijn op het moment dat er sprake is van een vochtplek die u maar niet kunt verklaren. Wij hebben in ieder geval een lijstje van 4 lekkages die u altijd ziet.

 1. Een gesprongen waterleiding
  Pats, daar gaat ie. Een lekkage aan de waterleiding. U ziet het water letterlijk eruit spuiten. In een dergelijk geval weetje zeker: hier moet een expert aan te pas komen om dit probleem op te lossen. Nieuwe waterleiding of een spoedreparatie: er moet iets gaan gebeuren.
 2. Een kapotte afvoer in de badkamer
  Lekt het iedere keer dat er iemand in de badkamer een douche neemt? Dan weet u: het is zo ver, er is sprake van een lekkage in de afvoer of anders in de kitlagen of aansluiting. Snel een loodgieter of klusjesman bellen!
 3. Een afgewaaide zinken plaat
  Bij een flinke storm, met veel regen, waait een plaat van u erker of dakkapel. U weet in zo’n geval zeker dat er een lekkage op zal treden, want het water loopt direct het hout van de erker of dakkapel op.
 4. Een kapot gehagelde dakpan
  Hoewel de schade iets minder groot zal zijn dan bij een afgewaaide zinken plaat, is ook een gesneuvelde dakpan vaak een goede reden voor een lekkage. Zeker als het onderste dakpannen betreft, waar het water zo in loopt, om op een slaapkamermuur een lekkage te maken.

Waarom kiest u voor ons?

Vloerlekkages
Leiding lekkages
Ontstoppingsdienst
Cv-ketel onderhoud

Lees ook eens:

Call Now Button