ClickCease

Gasinstallatie, een klus voor professionals

gasleiding
blogs

Gas is levensgevaarlijk, dat weet eigenlijk iedereen wel. Toch zijn er nog altijd klussers die menen zelf met gasinstallaties te kunnen werken. Dat kan misschien wel, maar het is zeker niet aan te raden. We leggen uit waarom dat zo is.

Het gevaar van gas

Zoals gezegd is gas levensgevaarlijk. Dat komt met name omdat het licht ontvlambaar is. Wanneer er een kleine waterlekkage zou zijn, is dat nog niet zo’n ramp. Er lekt wat water, daar komt u hopelijk op tijd achter en dan kunt u actie ondernemen. Bij een gaslek is het gevaar echter veel groter. Gas kan zich dagenlang ophopen en uiteindelijk om een klein vonkje of statische elektriciteit tot ontploffing komen. Wees daarom heel voorzichtig met gas!

Gekwalificeerd en gediplomeerd

Een ervaren professional is gekwalificeerd en gediplomeerd om met gasinstallaties te mogen werken. Daarom weten ze niet alleen hoe ze snel een gasinstallatie moeten aanleggen en aansluiten, maar bovenal hoe ze dat veilig en verantwoord moeten doen. De kans op problemen is daarmee minimaal. Ze leven de laatste normen na en worden voortdurend bijgeschoold en gewezen op de gevaren van een ondeugdelijke installatie. Daarom is het zo belangrijk dat u kiest voor de installatie van een gasinstallatie door een professional.

Een professional kan allerhande gasklussen voor u uitvoeren. Te denken valt daarbij aan het leggen van leidingen, het verleggen van leidingen naar andere plekken, het aansluiten van een gasfornuis of gaskachel, en ga zo maar door. Kortom: voor al uw gas gerelateerde klussen kunt u bij een professional terecht!

Waarom kiest u voor ons?

Vloerlekkages
Leiding lekkages
Ontstoppingsdienst
Cv-ketel onderhoud

Lees ook eens:

Call Now Button