ClickCease

Een lekkage in de garage laten verhelpen

blogs

Voor veel woningbezitters vormt een lekkage in de garage een van de grootste ergernissen, wat niet geheel onterecht is. Een lekkage brengt vaak een zeer vervelende waterschade met zich mee, die niet direct te herstellen is. Denk bijvoorbeeld aan waterschade in de vorm van schimmelplekken op uw muren en plafonds, of denk aan waterschade in de vorm van rottende plekken in het hout van uw garage. U moet er niet aan denken, dat u straks een groot deel van uw hout of bijvoorbeeld kasten moet vervangen als gevolg van een lekkage in de garage.

Hulp van een erkende loodgieter inschakelen

Vermoedt u last te hebben van een lekkage in de garage? Het is sterk aan te raden om de lekkage zo snel mogelijk te laten verhelpen door een erkende loodgieter bij u in de buurt. Een loodgieter kan u allereerst helpen met het vinden van de bron van een lekkage in de garage, waarna de loodgieter direct een passende oplossing zal bieden. Het hangt sterk van de plek van een lekkage af, welk type oplossing het meest voor de
hand ligt.

waterschadeHeeft u bijvoorbeeld last van een lekkage aan een leiding in de garage? Vaak zal een loodgieter in dit geval kiezen voor een rubberen ringetje om de leiding, waarmee de lekkage kan worden afgedicht. Dit is echter slechts een voorbeeld, in andere gevallen zal het nodig zijn om de volledige leiding te vervangen of een deel hiervan.

Waarom kiest u voor ons?

Vloerlekkages
Leiding lekkages
Ontstoppingsdienst
Cv-ketel onderhoud

Lees ook eens:

Call Now Button