ClickCease

Bespaar veel kosten met de juiste CV ketel

CV-ketel
blogs

Een CV ketel is in de huizen van tegenwoordig niet meer weg te denken. Waar woningen enkele decennia terug nog werden verwarmd met een hout- of turfkachel in het midden van de woonkamer en het hele gezin daar dan maar om heen moest komen zitten bij koude nachten, zijn we dat tegenwoordig helemaal niet meer gewend. Als het koud in huis is zetten we lekker de verwarming een paar graden hoger en is het probleem daarmee opgelost. Maar dat kan wel voor forse kosten zorgen. Het blijkt dat het kiezen voor de juiste CV ketel voor een kostenbesparing kan zorgen.

Elke CV ketel is anders

Elke CV ketel is anders. Dat klinkt misschien als een dooddoener, maar is het zeker niet. Elk gezin, elke woning heeft een andere manier nodig om warm te worden. Een rijtjeshuis zal van zichzelf al veel warmte krijgen van de buren en dus minder capaciteit vereisen om warm te worden. Bij een appartement is dat al helemaal het geval. Maar bij een vrijstaande woning moet de CV ketel juist een stuk groter zijn doordat de warmte veel sneller verdwijnt en de woning doorgaans groter is.

Door een CV ketel aan te schaffen die precies aan de eisen voldoet, voorkomt u dat u capaciteit over hebt die u niet gebruikt, of capaciteit te weinig hebt waardoor het in strenge winters niet of nauwelijks warm te stoken is.

Let ook op de toekomst!

Het verraderlijke bij het opmeten van de juiste CV ketel is dat u geen rekening houdt met de toekomst. Misschien hebt u momenteel een bepaalde woning- en gezinssamenstelling, maar dat kan uiteraard veranderen. Misschien wil u over een paar jaar verhuizen, misschien gaan de kinderen tegen die tijd uit huis of verwacht u een baby. Met al die factoren dient u rekening te houden om te voorkomen dat de CV ketel in de toekomst niet meer aan de wensen voldoet.

Waarom kiest u voor ons?

Vloerlekkages
Leiding lekkages
Ontstoppingsdienst
Cv-ketel onderhoud

Lees ook eens:

Call Now Button