ClickCease

5 tips om uw CV ketel regelmatig te onderhouden

cv-ketel onderhoud
blogs

Wist u dat een CV ketel regelmatig onderhouden moet worden? Nee? U bent niet de enige! Uit onderzoek blijkt dat nog steeds veel te weinig CV ketels regelmatig onderhouden worden. We geven daarom enkele tips om de CV ketel regelmatig te laten onderhouden.

1. Sluit een abonnement af

Er zijn heuse onderhoudscontracten waarmee de loodgieter zelf contact met u opneemt als het weer nodig is om de CV ketel te onderhouden. U kunt het dan zelf niet vergeten: de loodgieter onthoudt het voor u. Binnen de contractperiode zijn reparaties doorgaans gratis, maar dat hangt uiteraard van de specifieke voorwaarden af.

2. Zet het in de agenda

Een andere manier om te voorkomen dat de CV ketel lange tijd niet onderhouden wordt, is door het in de agenda te zetten. Zet dus tijdens het uitvoeren van onderhoud alvast in de agenda dat de ketel over een jaar onderhouden moet worden. Wanneer het zover is, zet u het direct in de agenda voor het jaar erop. Zo kunt u het nooit vergeten!

3. Besef welke kosten u kunt besparen

Een derde manier om niet snel te vergeten dat de CV ketel onderhouden moet worden, is door te beseffen hoeveel u eigenlijk kunt besparen met een juist afgestelde ketel. Door de ketel juist af te stellen kunt u jaarlijks vele euro’s besparen en wordt de levensduur flink verlengd!

4. Het onderhoudskaartje bij de ketel

Bij de ketel is vaak een onderhoudskaartje te vinden. Schrijf daar op wanneer de ketel is onderhouden, zodat u terug kunt vinden hoe lang het geleden is.

5. Maak direct een nieuwe afspraak

Door meteen bij het onderhouden een nieuwe afspraak te maken, weet u zeker dat de loodgieter het jaar erna weer langs komt.

Waarom kiest u voor ons?

Vloerlekkages
Leiding lekkages
Ontstoppingsdienst
Cv-ketel onderhoud

Lees ook eens:

Call Now Button