Lekkages

BEL ONS NU!

Lekkages in Hoofddorp laten verhelpen

In het geval dat u te maken krijgt met lekkages in Hoofddorp, is het van groot belang dat u deze lekkages zo snel mogelijk laat verhelpen. Lekkages kunnen voor een blijvende waterschade aan uw woning zorgen. Denk bijvoorbeeld aan houtrot in een houten vloer of het houtwerk onder uw dakbedekking, schimmelplekken op uw muren en plafond, enzovoorts. Het kost vaak al snel een paar maanden om de gevolgen van lekkages in huis te verhelpen. Het vocht zal namelijk eerst uit uw woning moeten trekken, voordat de schade hersteld kan worden. Daarbij is het de vraag of het herstel van de schade blijvend is, of dat u dit op een later moment opnieuw moet doen. Reden genoeg om lekkages te voorkomen!

Het ontstaan van lekkages in huis

Lekkages kunnen op verschillende plekken in huis ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage onder de dakbedekking, een lekkage rond leidingen, een lekkage bij de afvoer, etc. De bron van een lekkage is zodoende sterk uiteenlopend! In het geval van een lekkage bij uw dakbedekking wordt de lekkage bijvoorbeeld vaak veroorzaakt door een kleine beschadiging aan uw dakbedekking. Denk aan een barstje of een klein gaatje! Het water sijpelt in dit geval via deze beschadigingen bij uw woning naar binnen en trekt vervolgens in uw muren, houtwerk en vloeren.

Voorkom lekkages in huis

U kunt de kans op lekkages in huis minimaliseren door regelmatig onderhoud aan loodgieterselementen uit te laten voeren. Onze loodgieter kan uw leidingen, afvoer en dakbedekking controleren op beginnende lekkages. Mocht er inderdaad sprake blijken te zijn van een lekkage, dan kan een loodgieter direct voor een passende oplossing zorgen om erger te voorkomen. Des te sneller een lekkage door een loodgieter opgemerkt wordt, des te kleiner is logischerwijs de kans op een blijvende waterschade aan uw woning.

Waarom zou u voor ons kiezen?

  • ERVAREN SPECIALISTEN

  • Bent u opzoek naar een loodgieter die jarenlange ervaring heeft? Wij geven u vakkundig advies!

  • CV ONDERHOUD EN REPARATIE

  • Bij ons kunt u terecht voor spoed en periodiek onderhoud / reparaties aan uw CV ketel.

  • Verstopping

  • Last van een verstopping? Wij kunnen u verder helpen! 24/7 beschikbaar